duminică, 8 mai 2011

Budinca cu branza si paste

BUDINCA CU BRANZA SI PASTE





Ingrediente:




- 3 oua;



- 300 gr pasta;



- 300 gr branza de vaci bine scursa;



- 100 ml lapte;



- 150 gr zahar;



- un pliculet zahar vanilat (nu ca cel din poza :P );



- un praf sare.






Mod de preparare:




Se fierb pastele, se scurg si se lasa la racit.




Se bat ouale cu zahar si zahar vanilat.



Apoi se adauga branza si se amesteca bine. Daca branza de vaci nu e bine scursa , se mai adauga in cazul in care observati ca in final compozitia e prea moale.




Se adauga laptele si pastele.





Se pune la copt intr-o tava si se lasa la cuptor aproximativ 25 min (in functie si de cuptor) pana se rumeneste putin deasupra.






Se poate servi si calda si rece, dar e mai buna cand e calda :) .











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu